Mere end 25 års erfaring

Konkurrencedygtige priser

Udfører ALT inden for branchen

Få et El-tjek der fører til besparelser

El-installation efter dine ønsker​

Hos Birkerød El-Teknik laver vi alle former for el-installation med stor kompetence og professionalisme. Vi favner bredt og er alsidige i vores arbejde. Derudover gør vi en dyd ud af at tage dig med på råd og lave lige præcis den løsning, som du havde i tankerne. Kontakt os endelig, hvis du har brug for en el-installation i Holte, Birkerød, Hørsholm eller omegn.

​​Stor tilfredshed og alsidighed

Der findes ikke den opgave, som vi ikke kan lave. Vi står for alt fra EDB-installationer til reparationer af diverse ting. Her kan du se et udvalg over opgaver, vi varetager som elektrikere:​

 • ​Industriinstallationer
 • EDB-installationer
 • Alarmer
 • Antenner
 • Butiksbelysning
 • Reparationer

  Bliv kontaktet for et uforpligtende tilbud

  Når vi har lavet en el-installation, rydder vi altid pænt op efter os. Derfor efterlader vi altid et skinnende resultat, som du bliver begejstret for.

  Vi sikrer os ligeledes altid, at vi er up to date med de seneste kurser og tendenser, så vi kan levere den bedste løsning.

  Få en el-installation i dag

  Har du brug for en el-installation, skal du ikke tøve med at kontakte os. Skriv gerne til os på e-mail info@cl-el.dk, hvis du har spørgsmål eller vil booke en tid. Vi lytter gerne til dig og giver et uforpligtende tilbud, hvis det ønskes. Vi lytter til, hvilken el-installation du skal have lavet og giver gerne en vurdering herudfra. Har du brug for hjælp? Kontakt os allerede i dag, på telefon 45 81 02 50 eller 45 76 90 43.