Birkerød 45 82 02 50

​Hørsholm 45 76 90 43

checkmark_green​ Mere end 25 års erfaring

checkmark_green ​ Konkurrencedygtige ​priser

checkmark_green  Udfører ALT inden for branchen

checkmark_green ​ Få et El-tjek der fører til besparelser

El-tjek med stor grundighed

​Skal du til at sælge dit hus eller ønsker et el-tjek for at se, om alt går rigtigt til? Birkerød El-Teknik v/John Nielsen laver tjek til alle, der skulle have brug for det i Birkerød, Holte, Hørsholm eller omegn. Med et el-tjek kan vi se, om alt går rigtigt til, og vi gennemgår alle installationer i huset.

​Med et el-tjek hos os følger det hele med

Bestiller du et el-tjek hos os, følger der en rapport med. Derfor skal du ikke sørge for andet end at ringe og bestille tjekket. Som autoriserede el-installatører, kan vi sikre, at al installation i huset er lovligt.

​Tilstandsrapporten fortæller ikke noget om el-installationer i dit hus, og derfor kan det i forbindelse med køb og salg være en god idé at få et tjek. Vi tjekker grundigt for sikkerheden i dit hus.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud

Ønsker du et el-tjek, er du mere end velkommen til at kontakte os i dag. Vi er konkurrencedygtige på priser, og med os, kan du være sikker på, du får et grundigt tjek, hvor intet bliver overset. Skriv til os på mail elteknik@pc.dk og bestil et eltjek med det samme. Du kan også kontakte os på telefon 45 82 02 50 eller 45 76 90 43. Vi giver et uforpligtende tilbud, hvis det ønskes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt