checkmark_green​ Mere end 25 års erfaring

checkmark_green ​ Konkurrencedygtige ​priser

checkmark_green  Udfører ALT inden for branchen

checkmark_green ​ Få et El-tjek der fører til besparelser

El-tjek med stor grundighed tilbydes her

​Skal du til at sælge dit hus, eller ønsker du et el-tjek for at se, om alt går rigtigt til? Så er du velkommen til at kontakte os for kompetent hjælp. Birkerød & Hørsholm El-Teknik v/John Nielsen laver tjek til alle, der skulle have brug for det i Birkerød, Holte, Hørsholm eller omegn. Du bør med andre ord ikke holde dig tilbage med at kontakte os, hvis du kunne tænke dig at få gennemgået dine elinstallationer i huset.

Når vi foretager el-service, kan vi se, om alt går rigtigt til, og vi gennemgår alle installationer i huset. Vi har stor erfaring på området og er derfor i stand til at varetage opgaven på professionel vis. Hvad enten du bor i et hus, en lejlighed eller en anden type bolig, så kan vi tilbyde el-eftersyn af alle dine installationer.

Vi er altid meget grundige i vores arbejde, hvilket er din garanti for, at resultatet er veludført. Du kan regne med, at vi tager opgaven seriøst og gør vores bedste for at gennemgå alle installationer. Hvis du ønsker at få gennemgået din el, så du med stor sandsynlighed kan spare penge og desuden opholde dig sikkert i dit hjem, så skal du altså bare kontakte os.

​Med et el-tjek hos os følger det hele med

Bestiller du et el-eftersyn hos os, følger der en udførlig rapport med, hvori alle oplysninger er noteret. Disse kan du bruge ved et eventuel salg af dit hus, hvor de fleste købere er meget interesserede i at se, hvilken stand elinstallationerne er i. Du har måske allerede en tilstandsrapport, men denne fortæller ikke noget om elinstallationerne i dit hus, og derfor kan det i forbindelse med køb og salg være en god idé at få et tjek.

Vi tjekker grundigt for sikkerheden i dit hus, så du med tryghed i maven kan lægge dig til at sove om aftenen. Hvis ikke installationerne er, som de skal være, så sørger vi for at informere dig godt om det, så du har mulighed for at lave om på installationerne. Som autoriserede el-installatører, kan vi sikre, at al installation i huset er lovlig. Vi har nemlig et indgående kendskab til alle gældende love og regler på området, som vi naturligvis altid overholder.

Du skal med andre ord ikke sørge for andet end at ringe og bestille en tid hos os, så kommer vi og foretager el-tjek, når det passer dig.

Hvad koster et el-tjek?

Når du samarbejder med os, kan du forvente konkurrencedygtige priser hver gang uanset opgaven. Den nøjagtige pris på et el-tjek afhænger dog af opgavens samlede omfang, samt hvorledes nogle af elinstallationerne bør laves om. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker en mere konkret pris på lige netop din opgave

Vi kommer altid til aftalt tid, og udfører eftersynet grundigt, men effektivt. Alle ansatte i teamet er erfarne og dygtige til sit arbejde, og derfor kan vi hurtigt se, hvis der er en installation, som ikke er optimal. Du kan med andre ord være helt tryg ved at lade os gennemgå din el. Vi garanterer dig et veludført stykke arbejde, hvor der ikke er overladt noget til tilfældighederne.

 

Et el-tjek gavner dig på den lange bane

At få foretaget et el-tjek er i langt de fleste tilfælde en god investering. Ved de fleste eftersyn vil nogle af dine elinstallationer nemlig blive optimeret, hvilket typisk betyder, at der er penge at spare på din elregning i fremtiden. Det kan altså godt betale sig at få tjekket dine installationer igennem, da du typisk har mulighed for at spare mange penge, som du før brugte unødvendigt på el.

Derudover er et el-eftersyn med til at øge sikkerheden i dit hjem. I mange tilfælde, hvor der opstår brand, sker det, fordi en elinstallation ikke har været korrekt og optimal. Dette undgår du ved et syn, hvor vi tjekker alle installationerne igennem. Du mindsker altså også risikoen for, at der opstår brand i dit hjem, hvilket kan have alvorlige konsekvenser.

Det er med andre ord altid en god idé at få gennemgået din el, hvis ikke du har fået det gjort for nyligt. Vi kommer gerne hjem til dig og foretager et tjek, så din sikkerhed igen er optimal, og så du ikke bruger unødvendige udgifter på el. 

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud

Ønsker du et el-tjek, er du mere end velkommen til at kontakte os i dag. Vi er konkurrencedygtige på priser, og med os kan du være sikker på, du får et grundigt tjek, hvor intet bliver overset. Skriv til os på mail: elteknik@pc.dk og bestil et eltjek med det samme. Du kan også kontakte os på telefon 45 82 02 50 eller 45 76 90 43. Vi giver et uforpligtende tilbud, hvis det ønskes.

Vi ser frem til at høre fra dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt