Kontakt Birkerød-afdelingen for et gratis tilbud 45 82 02 50


Kontakt Hørsholm-afdelingen for et godt tilbud 45 76 90 43

El-installation efter dine ønsker​

​Hos Birkerød El-Teknik v/John Nielsen laver vi alle former for el-installation med stor kompetence og professionalisme. Vi favner bredt og er alsidige i vores arbejde. Derudover gør vi en dyd ud af at tage dig med på råd og lave lige præcis den løsning, som du havde i tankerne. Kontakt os endelig, hvis du har brug for en el-installation i Holte, Birkerød, Hørsholm eller omegn.

​Stor tilfredshed og alsidighed

Der findes ikke den opgave, som vi ikke kan lave. Vi står for alt fra EDB-installationer til reparationer af diverse ting. Her kan du se et udvalg over opgaver, vi varetager:​

  • ​Industriinstallationer
  • EDB-installationer
  • Alarmer
  • Antenner
  • Butiksbelysning
  • Reparationer

Bliv kontaktet vedrørende et uforpligtende tilbud​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Når vi har lavet en el-installation, rydder vi altid pænt op efter os. Derfor efterlader vi altid et skinnende resultat, som du bliver begejstret for. 

Vi sikrer os ligeledes altid, at vi er up to date med de seneste kurser og tendenser, så vi kan levere den bedste løsning.

Få en el-installation i dag

Har du brug for en el-installation, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi lytter gerne til dig og giver et uforpligtende tilbud, hvis det ønskes. Vi lytter til, hvilken el-installation du skal have lavet og giver gerne en vurdering herudfra. Kontakt os i dag på telefon 45 82 02 50 eller 45 76 90 43.

​Birkerød el-teknik

Carl Plougs Vej 51, 3460 Birkerød

Telefon: 45 82 02 50

hørsholm el-teknik

​Christianshusvej 4F, 2970 Hørsholm

Telefon: 45 76 90 43